Masha danki Hulanda y masha pabien Aruba!

Durante e ultimo simannan a vacuna un cantidad grandi di trahador den sector di salud y hende mas vulnerabel y riba 60 aña.

Ta na su luga pa gradici gobierno di Hulanda y Aruba. Hulanda cu ta regala pueblo di Aruba e cantidad necesario di vacuna. Gobierno di Aruba y en especial DVG pa e manera hopi profesional di organisa e vacunashon. Ta di spera cu hopi mas hende lo probecha pa ricibi e vacuna.

MASHA DANKI HULANDA Y MASHA PABIEN ARUBA!

De afgelopen weken is een groot aantal mensen in de zorgsector, kwetsbare mensen en 60+ers gevaccineerd.

Het is op zijn plaats om de Nederlandse en Arubaanse regering hiervoor te bedanken. Nederland vanwege het schenken van de benodigde vaccinaties aan de bevolking van Aruba. De Arubaanse overheid, en speciaal DVG, wegens de bijzonder professionele wijze waarop het vaccineren is georganiseerd. Het is te hopen dat veel meer mensen hier gebruik van maken en zich laten vaccineren.